Välj en sida
11111111 test@test.com

Kortet Refunder Pay avvecklades 10 juni 2024.

Det går inte längre att ansöka om ett nytt kort.

Du som har kortet Refunder Pay kan inte längre använda det. Du kan klippa itu kortet och kasta det i återvinningen. Du behöver inte göra något mer.

Läs mer om kortets avslut här nedan 👇

Vad händer med din cashback?

Du tjänade cashback på dina köp med kortet fram till söndag 9 juni 2024. Cashbacken samlas på ditt medlemskonto hos Refunder.se, precis som vanligt (tänk på att cashbacken har en fördröjning innan den syns).

Även eventuella returer med kortet hanteras precis som vanligt, trots att kortet har avslutats.

Hur betalas cashbacken ut?

Så snart du nått 100 kr cashback, precis som vanligt. Har du inte nått 100 kr i cashback med dina kortköp, kan du fortfarande tjäna cashback på dina onlineköp via Refunder.se – men med ett annat betalsätt än med kortet Refunder Pay.

Returer och tillgodosaldon

Returer med kortet hanteras precis som vanligt, trots att kortet har avslutats.

Har du ett tillgodosaldo, kontakta kundtjänst på 08-695 17 12 (vardagar 8-17).

Vad händer med Refunder.se?

Cashbacksajten Refunder.se påverkas inte av att kortet Refunder Pay har avslutats. Det innebär att du fortsatt kommer att kunna tjäna cashback på dina onlineköp via Refunder.se – men med ett annat betalsätt än kortet Refunder Pay.

För frågor om din cashback, kontakta support@refunder.se.

Kortets reseförsäkringar/Anmäl skada

Har du köpt en resa och betalt minst 75% av resan med ditt Refunder Pay senast söndag 9 juni 2024, gäller reseförsäkringen med avbeställningsskydd och läkarvård utomlands fram till dess att du har genomfört och avslutat resan.

Om oturen är framme och något du köpt för minst 1.000 kr med kortet råkar ut för en oönskad händelse, så kan du få ersättning i upp till 60 dagar från köpdagen, även om kortet har avslutats.

Läs mer och anmäl skada här »

Cashbacknivåer

När du betalade dina onlineköp med kortet Refunder Pay via cashbacksajten Refunder.se fick du 2% cashback.

När du handlade med kortet Refunder Pay på andra platser än via cashbacksajten Refunder.se fick du följande cashback – oavsett om du handlade i butik eller på en annan onlinesajt:

  • 1% cashback på köp i livsmedelsbutiker, på restauranger och på köp över 20.000 kr
  • 0,5% cashback på övriga köp

Till inköpsställen som gav 1% cashback med kortet Refunder Pay, ingick i kategorin restauranger allt från caféer och bagerier till fine dining och fast food-kedjor (t.ex. McDonalds och Sibylla). Även hemleveranser ingick (t.ex. Uber Eats och Foodora).

Cashbackgräns på kortet: upp till 1% av kreditgränsen per månad (dock ingen gräns på köp via Refunder.se).

Cashback gavs inte på kontantuttag, bilköp och speltransaktioner.

Villkor och räntor
För att se aktuella kontovillkor, läs mer här »
Fakturan får ett nytt utseende

Du som har en skuld kvar fortsätter att betala tillbaka skulden enligt kontovillkoren (eller tidigare om du så önskar). Det gäller även dig som har valt att delbetala räntefritt upp till 6 månader.

Fr.o.m. augusti 2024 får Refunder Pays faktura delvis ett nytt utseende, med avsändare DNB/Refunder Pay (logga in här om du vill se hur fakturan ser ut). Bankgiro- och OCR-nummer är samma som tidigare.

När en ny faktura når dig i mitten av varje månad väljer du själv om du vill betala hela skulden på en gång eller om du vill delbetala med lägst 5% varje månad. Det lägsta beloppet att betala finns tydligt markerat på fakturan.

Lägg upp ditt köp på 6 månader räntefritt

Har du gjort köp för 2.000 kr eller mer innan kortet avslutades och vill lägga upp det på 6 månader räntefritt, kontakta kundtjänst på 08-695 17 12 (vardagar 8-17).

Du kan fortfarande logga in på Mina Sidor

Vill du se din intjänade cashback med kortet, eller dina transaktioner och fakturor, kan du logga in på Mina Sidor på refunderpay.se i 3 månader efter att kortet har avslutats. Därefter stängs Mina Sidor ner.

IBAN och BIC

Om du vill göra en inbetalning till ditt kort från ett utländskt bankkonto, behöver du ange IBAN och BIC enligt nedan:

IBAN: SE26 9190 0000 0919 5121 7006

BIC: DNBASESX

Observera att det tar ett par arbetsdagar extra innan överföringen syns på ditt konto. Kom ihåg att ange ditt OCR-nummer som referens för att inbetalningen ska hamna rätt.

Adressändring

Har du nyss flyttat? Du behöver inte tänka på att meddela oss din nya adress då detta uppdateras automatiskt.

Kundtjänst
Av hänsyn till banksekretess och din säkerhet besvarar vi inga kontospecifika frågor via e-post utan uppmanar dig vid dessa fall att ringa oss för att kommunicera på ett säkert sätt.

Kundtjänst: 08-695 17 12, öppet mån-fre kl 8-17
Epost: refunderpay@cardservice.se
Refunder Pay, Box 1141, 172 23 Sundbyberg

För frågor om din Cashback, kontakta: support@refunder.se

Vid 6 mån räntefri delbetalning tillkommer uppl. avg. 245 kr, eff. ränta 4,3%. Vid delbetalning, lägst 5% av skulden/mån, tillkommer månadsränta f.n. 1,54% (årsränta: 18,50%), eff. ränta 20,2% vid kredit på 20.000 kr (maj 2024).  Villkor »